WEDSTRIJD F. C. Dyn. Zelem - Zvk Sparta Wellen  4 - 6

DATUM 15-12-2006  20:00

DOELPUNTEN 1 - 0 Kevin Billen, 1 - 1 Sparta Wellen, 1 - 2 Sparta Wellen, 1 - 3 Sparta Wellen, 1 - 4 Sparta Wellen 2 - 4 Ingmar Cosemans, 3 - 4 Ingmar Cosemans, 3 - 5 Sparta Wellen, 4 - 5 Ben Jeuris, 4 - 6 Sparta Wellen.

VERSLAG Onze Derde nederlaag is spijtig genoeg een feit want tegen Sparta Wellen gingen we voor de Derde keer onderuit dit seizoen. Spijtig dat we onze goede eerste ronde verliezend moeten afsluiten. Maar al bij al geen geen ramp want als nieuwkomer in Derde was onze ambitie om rustig in de middenmoot mee te draaien. Dat is zeker gelukt want we gaan de winterstop in op een mooie Derde plaats. Wat de wedstrijd tegen Sparta Wellen betreft kan ik kort zijn want Dynamic Zelem koos vanaf de eerste minuut voor de aanval tot de laatste minuut met goed en snel voetbal. Maar spijtig genoeg is dat niet altijd voldoende, enkele kansen vergeten af te maken en een slmime tegenstander die het spel niet mee wilde spelen en sterk verdedigde en ons pakte met enkele dodelijke counters. Waardoor we onverdiend zonder punten achter bleven. Wel nog vermelden dat Livio Di Pasquale rood geschorst was na zijn onterechte rode kaart van vorige week in Borgloon. Een spijtige vaststelling is dat we onze 3 nederlagen telkens moesten incasseren nadat we niet over onze sterkste spelers konden beschikken. Dat we een goed team zijn hebben we zeker bewezen maar zonder enkele belangrijke spelers krijgen we het soms wat moeilijk. Ook nog even vermelden dat doelman Jeuris Ben scoorde. De opstelling:1. Ben Jeuris, 2. Maes Johan, 5. Trippaers Eric, 7. Billen Kevin, 8. Cosemans Ingmar, 9. Holtappels Tim.